9,0
261 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Morrenhof

9,0

261 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Eerlijk en betrouwbaar.

H. Kuipers (Nijverdal )
10-06-2020

Correct en vriendelijk.

J.melenboer (Ommen)
10-06-2020

Goede service, vriendelijk personeel, kundig. In overleg kan veel! Afspraken worden nageleefd. Zeer tevreden.

Nico Voskamp (Olst)
10-06-2020

Goed en vriendelijk behandeld en alles volgens afspraak verlopen.

Jan Smeenk (Raalte)
28-05-2020

Goed advies en goede service.

Han Groote Wolthaar (Raalte )
14-05-2020

Toen ik vier jaar geleden voor het eerst bij Morrenhof binnenliep viel direct de vriendelijke benadering op. Er werd ter plekke een proefrit in een Yaris geregeld. Die daarna snel besteld werd. De verdere afwikkeling ging ook vlot. De medewerkers zijn niet alleen vriendelijk maar ook zeer klantgericht. Je voelt je daar meteen thuis.

Dick van de Merwe (Raalte)
06-05-2020

Goede service en klantvriendelijk personeel.

Piet Platje (Heino)
23-04-2020

Goede service zeer klantvriendelijk fantastisch personeel gewoon een zeer uitstekend garage.

D van den Beld
13-03-2020

Rekening valt duurder uit . wat standaard er bij in zou moeten zitten, maar blijkbaar niet. Verder word je prima geholpen.

schoemaker
06-03-2020

Ze zijn vriendelijk en betrouwbaar en doen goed hun werk

Annet herder (Deventer)
28-02-2020

Ik ben hier al meer dan 45jaar klant , altijd goed behandeld.

Gerrit Nekkers (Hellendoorn)
12-02-2020

Vriendelijk goede service betrouwbaar

Coen Eilert (Nijverdal)
12-02-2020

Zeer tevreden

Henk
05-02-2020

Toyota laat je nooit in de steek en ergens staan! Dit komt door de jaarlijkse beurten bij de Toyota-dealer waar vriendelijk en deskundig personeel is, die zorgen voor dat je Toyota altijd in topconditie is!

A. WICHGERS-BROUWER (MEPPEL)
05-02-2020

Net bedrijf met vriendelijke verkoper. Goede inruilprijs. Betrouwbare verkoper die zich aan de afspraken houdt.

Jan Hovestad (Laag Zuthem )
22-01-2020

Nette zaak

Oosterhuis j (Lemelerveld )
15-01-2020

Voor ons prima bedrijf

J. Hallink
08-01-2020

Vriendelijke, vakbekwame mensen. Goede service.

J. Marsman (Haarle)
02-01-2020

Ben tevreden, klantvriendelijk, prima afspraken.

J J M van Tongeren (Hellendoorn)
02-01-2020

alles met elkaar ben ik goed te spreken over Morrenhof

Evert van Dam (Heino)
04-12-2019

Geweldige garage eerlijk en klantvriendelijk

B.j.SCRIJVER (WIJHE)
04-12-2019

Wordt altijd vriendelijk geholpen. Ze geven een prima service. Kortom een prima dealer om je auto in onderhoud te hebben.

Peter Krombos (Heino)
22-11-2019

Goede snelle service en prettige tariefstelling.

Mevr van Dijk (Raalte)
19-11-2019

Vriendelijke mensen die hun vak verstaan.

Pascal Huis In T Veld
11-11-2019

Bij Toyota Morrenhof wordt ik altijd vriendelijk aangesproken. De afspraken worden altijd op een prettige manier nagekomen. De uitvoering laat niets te wensen over.

Ineke van Uitert (Twello)
07-11-2019

Afspraken en extra kosten worden van te voren gemeld eveneens de duur van de reparatie / onderhoud. Vaak is er vervangend vervoer enige fiets gratis.

H.J.Brouwer (Heeten)
07-11-2019

correct volgens afspraak geholpen geen verrassingen prima uitgevoerd

W. Nieuwenhuis (Raalte)
09-10-2019

Altijd kan er iets verbeterd worden.

m.waelen
26-09-2019

Er hangt een goede sfeer, dat merk je bij binnenkomst.Je wordt direct geholpen. Dat is bij andere garage's wel anders, daar sta je soms 5 minuten voor de balie te wachten. Dus vandaar deze 9 voor Morrenhof.

Hans van Dijk (Deventer)
24-09-2019

Keurig bedrijf. Goed en deskundig personeel, vriendelijk. Wel aan de prijs en beperkte onderhandelingsmogelijkheden. Wij zijn al jarenlang klant en hebben nooit problemen gehad

Hr M.M.Pieters (Raalte)
04-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.