9,0
261 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Morrenhof

9,0

261 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Omdat alles altijd naar wens gaat altijd een goede uitleg en klantvriendelijk.

M rensen (Luttenberg)
30-11-2018

Vanaf mijn eerste bezoek tot en met de aflevering en zelfs daarna ben ik uitstekend geholpen!

R. Van Egten
23-11-2018

ik ben al jaren klant van Garage Morrenhof en ben er zeer tevreden mee .

J.Pronk (Marienheem)
09-11-2018

Vakkundig geholpen en niets dan lof over het schoonmaken van het interieur.

Dhr. R.J. van Dam (Diepenveen)
02-11-2018

Goed behandeld en vriendelijke mensen

Azar Tashji (Nijverdal)
29-10-2018

prima

Rene (Raalte)
17-10-2018

Goede service.

Jan Bruggeman (Raalte)
11-10-2018

goede service en netjes volgens afspraak.

dhr kluin
05-10-2018

Eerst regelde mijn man het onderhoud van onze auto. Nu sta ik daar alleen voor en voel mij goed begrepen en geholpen door garage Morrenhof.

mevrouw Klomp (Raalte)
26-09-2018

Netjes te werk en beloven wat ze zeggen.

Krukkert (Nijverdal)
26-09-2018

Netjes en duidelijke service.

mevr wolters
26-09-2018

Goede service en afspraken worden zeer correct nagekomen.Prijsstelling ook gunstig

De hr J. Dingerdis (Raalte)
19-09-2018

Ben al jaren een tevreden klant.

Monique Nijboer (Raalte)
13-09-2018

Voldoen volledig aan mijn verwachting

Gerard Tielbeke (Raalte)
13-09-2018

Deskundig en eerlijk. Duidelijk over de te verwachte kosten en informeren je vooraf als er meerwerk is. Erg vriendelijk en informele sfeer. En top dat je auto gewassen wordt bij een grote beurt. Dat kom je haast niet meer tegen, zo'n service!

Bregina (Heino)
29-08-2018

ik ben prima geholpen

deheer janleuvenink (gorssel)
22-08-2018

Al sinds jaar en dag een dealer waarop je kunt vertrouwen.

Elly v.d. Molen (Raalte)
15-08-2018

De medewerkers zijn vriendelijk. Zowel voor, tijdens als na de onderhandeling en koop duidelijke antwoorden op alle vragen. De medewerker waarmee uiteindelijk de koop gesloten is, was ook na de aflevering nog zeer bereid om naar extra mogelijkheden te zoeken voor een persoonlijk verzoek. Hierover werd duidelijk en regelmatig gecommuniceerd. Afspraken zijn zowel voor, tijdens als na de aflevering volledig nagekomen.

Mevr. Nijhuis
15-08-2018

Fijne nette afhandeling, duidelijke uitleg van verrichtte werkzaamheden. Een en ander straalt vertrouwen uit.

I. Bessembinder
06-08-2018

wordt goed behandeld

b. kogelman (Raalte)
01-08-2018

Prettige uitleg, altijd netjes overleg voor er iets wordt gedaan, aardige medewerkers

Lsibelt (Raalte)
18-07-2018

Netjes en alles volgens afspraak

Krukkert (Nijverdal)
12-07-2018

omdat ik er correct word geholpen en er word waar nodig goed met je mee gedacht.

Henk Eikelboom (Raalte)
12-07-2018

Er wordt van alles aan gedaan om het de klant naar de zin te maken.

Harry en Heidi Arends (Raalte)
09-07-2018

Prima garage, goede voorlichting over de prijs en klantvriendelijke mensen.

mevr. Y. Wagenaar (Heino)
28-06-2018

op deze dealer is niets aan te merken werkelijk uitstekende servicelaat niets te wensen over

H.Schaapman
27-06-2018

Telefooongesprek correct en afhandeling onderhoudsbeurt naar tevredenheid .Tot op heden geen complicaties.

Liesbeth Offenberg (Raalte)
20-06-2018

Morrenhof heeft vriendelijk en (zover ik kan nagaan) deskundig personeel

Hans van Loon
20-06-2018

Ik ben zeer tevreden over de werkplaats en de receptie.

Dhr. Jans Steenbergen (Raalte)
06-06-2018

Gewoon een goed bedrijf vriendelijk en de koffie staat klaar

Jan Nijland (Rijssen)
06-06-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.